Vend din kalender, så tider åbnes og ikke lukkes
I nogle tilfælde kan det være at foretrække, at en kalender altid er lukket, og at man så kan åbne op for nogle enkelte tider. I denne guide præsenteres to måder at gøre dette på. Uanset om du ønsker at lukke hele kalenderen eller om det bare er i en periode, så håber vi, at der er noget at lære fra denne guide, så du hurtigt bliver vant til at skræddersy dine åbningstider.
Ekspert-tip: Du kan mikse og matche de to muligheder, som du vil, for at opnå det ønskede resultat. Kombiner det med tidsintervallet under Indstillinger > Online Booking > Ledige tider, og du er en ekspert på ingen tid.
Åbningstider-funktionen
Lær hvordan du sætter det op gennem Åbningstider-funktionen:
Først skal du være inde på din kalenderside. På denne side skal du trykke på de tre prikker (...) og derefter på “Åbningstider”.
På denne måde kan du bestemme, hvornår du skal have åbent, lukket, og pause. Når du har trykket på knappen “Åbningstider”, åbner en pop-up, der viser alle ugens dage og tidspunkter.
Standardindstillingerne for åbningstiderne er 9-17 uden pauser oprettet, og du kan frit ændre disse indstillinger ved at angive specifikke åbningstider for bestemte ugedage (fx alle mandage). Du kan også tilføje så mange pauser som du ønsker via "+ Tilføj pause".
Hvis du vil ændre åbningstider for en specifik uge, kan du vælge "Åbningstid i specifik uge" og derefter indstille åbningstiderne for dagene i denne specifikke uge.
Hvis du ønsker at have forskellige åbningstider i lige og ulige uger, så kan dette aktiveres for den enkelte kalender via Indstillinger > Online Booking > gå til fanen Ledige tider > og aktiver toggle ved Aktiver ulige/lige åbningstider. Derefter vil du kunne vælge imellem Ulige og Lige når du redigerer via Åbningstider.
Luk for Online Booking-funktionen
Lær hvordan du sætter det op gennem Luk for Online Booking-funktionen:
Ønsker du at lave mindre ændringer i dine åbningstider, eller ønsker du langsomt at åbne op i kalenderen, så kan du bruge Luk for Online Booking-genvejen ved at klikke i kalenderen. Du kan altid redigere og slette disse igen ved at klikke på dem i kalenderen. Det kræver dog, at funktionen "Rediger lukketider" er slået til (se mere efter billedet).
Hvis du ser lukningen som en skravering, så har du ikke åbnet for redigering, og du skal igen gå til de tre prikker og derefter sikre at hængelås-ikonet for Rediger lukketider er åbent:




